F&C Sensing Technology (Hunan) Co.,Ltd

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • Κίνα F&C Sensing Technology (Hunan) Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα F&C Sensing Technology (Hunan) Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες: F&C
Αριθμός Υπαλλήλων: 80~150
Ετήσιες πωλήσεις: 6Million-10Million
Ιδρύθηκε Έτος: 1993
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Εισαγωγή

F&C η αισθαμένος Co. τεχνολογίας (Hunan), ΕΠΕ, είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, ειδικεύεται στους βιομηχανικούς αισθητήρες Ε&Α, ελέγχου αυτοματοποίησης κατασκευής και μάρκετινγκ. Σήμερα, έχουμε την περισσότερη προηγμένη τεχνολογία και είμαστε ο επαγγελματικότερος κατασκευαστής αισθητήρων.

 

Η επιχείρησή μας έχει περισσότερα από 30 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας και διάσημος για τα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κόκκινα προστατευτικά μανίκια της, τα οποία καθιστούν τον αισθητήρα ανθεκτικότερο. Είμαστε το πρώτο εργοστάσιο για να κάνουμε τους οπτικούς αισθητήρες οπτικών ινών ρύθμισης μονάδων και ένας-κουμπιών ινών στην Κίνα.


Οι πελάτες μας ωφελούνται από σχεδόν τα έτη 25+ την επαγγελματική πείρα στην εμπειρία cOem ετών τομέων αισθητήρων και 10+.

 

Έχουμε τα προϊόντα 14 σειρών και σχεδόν 5000 πρότυπα διαθέσιμα, εσείς μπορούν να έχουν μια θαυμάσια εμπειρία ένας-στάση-υπηρεσιών.


Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν τον αισθητήρα οπτικών ινών, την οπτική μονάδα ινών, τον αισθητήρα εγγύτητας, το φωτοηλεκτρικό αισθητήρα, το ltrasonic αισθητήρα του u, την ευθυγράμμιση λέιζερ, τον αισθητήρα ετικετών, τον αισθητήρα λέιζερ, το διακόπτη πίεσης, τον αισθητήρα σημαδιών χρώματος, το μαγνητικό διακόπτη, την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος DIN-ραγών κ.λπ.

Ιστορία

1997 - έχουμε τους αισθητήρες εμπορικών σημάτων μας «F&C» στην Ταϊβάν και ξεκινάμε την επιχείρηση αισθητήρων μας

 

2003-καθιερώστε υποκατάστημα σε Dongguan

2006 - καθιερώστε το εργοστάσιο ονομασμένο σε Donguan F&C ηλεκτρονική παραγωγή αισθητήρων τεχνολογίας και έναρξης στην Κίνα

2007 - έναρξη για να πωλήσει την οπτική ίνα για τους αισθητήρες οπτικών ινών, αισθητήρας εγγύτητας, φωτοηλεκτρικοί αισθητήρες στις ξένες αγορές και να παρέχει τη σειρά cOem σε πολλές διάσημο εμπορικό σήμα.

2008 - πάρτε τη «επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας»

2013 - καθιερωμένο εργοστάσιο στο Τσάνγκσα, κεφάλαιο του επαρχία Hunan, που ονομάζεται F&C που αισθάνεται τη Co. Tecnology (Hunan), ΕΠΕ.

 

2016--Κινημένο έως νέο κτίριο γραφείων λόγω της επέκτασης κλίμακας. Διευρύνετε te τη γραμμή παραγωγής στην τετραγωνική περιοχή 1500 και πάρτε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 6.

 

2018 - εξέθεσε το εμπορικό σήμα μας στο CCTV. Παραγμένες οι προϊόντα ετήσια πωλήσεις μας είναι άνω του Δολ ΗΠΑ 6million και συνεργάζονται με τους πελάτες 12000+ σε 102 χώρες.

 

2019 - οι εκτεθειμένοι αισθητήρες F&C στην έκθεση του Αννόβερου και οι πελάτες μας είναι πολύ ικανοποιημένοι με τους αισθητήρες μας. Θερμά καλωσορίστε τον πελάτη μας για να έρθετε στο εργοστάσιό μας για την επικοινωνία.

Υπηρεσία

F&C αισθαμένος καλύτερη υπηρεσία της τεχνολογίας

 

Ελεύθερα Pre-Sales που συμβουλεύονται/ελεύθερο δείγμα

 

Δεδομένου ότι η τεχνολογία αντίληψης F&C έχει άνω των 12000+ τους πελάτες σε 102 χώρες, μπορούμε επίσης να παρέχουμε όχι μόνο τις λύσεις τεχνικής υποστήριξης αλλά και αυτοματοποίησης.

 

Το ελεύθερο δείγμα είναι διαθέσιμο. Θα μπορούσαμε να παρέχουμε 100 κανονικά πρότυπα δωρεάν, αλλά το φορτίο είναι αντέχει οικονομικά από τους πελάτες.

 

1-7 γρήγορη παράδοση εργάσιμων ημερών

 

Έχουμε τα αποθέματα για 100 κανονικά πρότυπα και μπορούμε να στείλουμε μόλις είναι η πληρωμή εγκαθιστά κάτω.

Εάν δεν υπάρχει κανένα απόθεμα, μπορούμε πάντα να τακτοποιήσουμε την αποστολή για 1week.

 

 

Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος της παραγωγής

 

a) Έλεγχος πρώτης ύλης

 

IQC μας θα ελέγξει και θα εξετάσει όλο το υλικό βασισμένο στα πρότυπα επιθεώρησής μας. Πραγματικά τα περισσότερα από τα συστατικά για τους αισθητήρες μας εισάγονται από το παγκόσμιο πρώτο εμπορικό σήμα όπως η MITSUBISHI, TORAY, η 3M, Honeywell, ROHM κ.λπ.

 

b) Εργαστήριο

 

Διοργανώνουμε τώρα τα υψηλά εργαστήρια μη-σκόνης κατηγορίας και κάθε εργαζόμενος αναγκάζεται να φορέσει τα καλύμματα συνδετήρων και τις καλύψεις παπουτσιών. Που σιγουρεύεται το περιβάλλον εργασίας καθαρό και ασφαλές.

 

c) Ποιοτικός έλεγχος

1.Our IPQC για να κάνει την πρώτη επιθεώρηση άρθρου

2. το αντικείμενο θα κάνει την αυτοεπιθεώρηση.

3.IPQC θα επεξεργαστεί την καίω-δοκιμή 6hours πριν από τη συσκευασία.

4.OQC θα κάνει τον τυχαίο έλεγχο πριν από την αποστολή.

 

 

d) Η ποιότητα παραπονιέται

 

Εάν οποιοιδήποτε πελάτες κάνουν η ποιότητα παραπονιέται, αποστολέας αυτό στην ομάδα υπηρεσιών μας. Θα αναφερθούν άμεσα στο διευθυντή εργοστασίων μας. Συνήθως θα πραγματοποιήσουμε μια συνεδρίαση με τα τμήματα παραγωγής, αγοράς και συσκευασίας σε 24 ώρες, και απάντηση σε 48 ώρες με θα ανατροφοδοτήσουμε και λύση.

 

Παρέχουμε 3 έτη εξουσιοδότησης για τους περισσότερους από τους αισθητήρες μας

 

 

Για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες για τους αισθητήρες οπτικών ινών, ο αισθητήρας εγγύτητας, ο φωτοηλεκτρικός αισθητήρας, οι αισθητήρες ετικετών, ο μαγνητικά διακόπτης ή solutions.please αυτοματοποίησης δεν διστάζουν να μας έρθουν σε επαφή με! Χαιρετίζουμε τις έρευνές σας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας: το lynn.liu@fctaiwan.com, και ανυπομονεί να συνεργαστεί με σας.

 

 

Δύναμη: Η δύναμη από την ανταγωνιστικότητα αγοράς, δύναμη απέδειξε να απεικονιστεί στην αγορά, είμαστε παρουσίαση αποδείξεων.

 

Πάθος: Πλούσιο πνεύμα του εμπορικού σήματός μας, το δονούμενο, στερεό ίδρυμα ομάδων, προοπτικές βιομηχανίας, σαφής προγραμματισμός στόχου, το πάθος μας από την περισσότερη αυτοπεποίθηση.

 

Ομάδα: Βυθισμένος στην πράξη για πολλά χρόνια, διεθνής εγχώρια και διεθνής βιομηχανία και επαγγελματικές επαγγελματικών ιδιότητες δεξιοτήτων και, επαγγελματισμός και ισχυρός και δονούμενος.

 

Δυνατότητα: Εξετάστε τη δυνατότητα του πρώτου βήματος σκέφτεται, και η ικανότητα του δεύτερου βήματος της δοκιμής πρόκειται να λειτουργήσει, το τρίτο βήμα είναι το αποτέλεσμα, μας άφησε βαθμιαία επιθεώρηση επιβεβαιώνει.

 

Όραμα: Τα κύρια εμπορικά σήματα στη βιομηχανία είναι μια από τη διαδικασία μας είναι ο στόχος μας για να γίνουν το εμπορικό σήμα από τους υπαλλήλους, τους συνεργάτες, τους καταναλωτές, το σεβασμό και την αγάπη.

 

Μυαλό: Εκτιμούμε την επιστροφή στο προσωπικό, αποδίδουμε επίσης σημασία στα συμφέροντα των συνεργατών, δίνουμε πάντα προσοχή στα συμφέροντα των καταναλωτών, φροντίζουμε περισσότερο για τη χρήσιμη συμβολή στον κοινωνικό, περιβαλλοντικός.

Η ομάδα μας

 

Έχουμε μια oversea ομάδα πωλήσεων 5 ανθρώπων αρμόδιων στην αγορά στο εξωτερικό, και το μηχανικό 4 για περίπου 10 έτη εμπειρίας στον τομέα αισθητήρων. μπορούμε να παρέχουμε ότι όχι μόνο παρέχετε υψηλό - ποιοτικοί αισθητήρες αλλά και λύση αυτοματοποίησης για τους πελάτες.

 

Εάν ο πελάτης μας χρειάζεται τη βοήθειά μας, μπορούμε να διοργανώσουμε τη συνεδρίαση των διασκέψεων ανά πάσα στιγμή.